Appt

De houten zonnebril

Op deze pagina gaan we je alles vertellen over de houten zonnebril. Wat is het? Waarvan wordt het gemaakt? Waar kan ik 'm kopen? En nog een ton aan andere onbeantwoorde vragen. Lees snel verder wat er te leren valt over dit houte hoofdaccessoire.Klik hier om een officiƫle Shwood zonnebril te kopen!

Wat is een houten zonnebril?


Geschreven door Tom A.
Wat is een houten zonnebril?

Een houten zonnebril is eigenlijk precies wat het woord al zegt. Een prachtige bril om je ogen tegen de zon te beschermen, maar dan van hout gemaakt. Er zit echter nog wel wat meer aan vast dan alleen dat en dit alles zal op deze pagina besproken worden. Je zult hier niet weggaan zonder precies te weten wat een houten zonnebril is.

Allereerst bestaat een houten zonnebril echt enkel en alleen uit hout. Er komt niets anders aan te pas (behalve de glazen dan natuurlijk). Vaak wordt de bril met de hand gemaakt, dit geeft een unieke sfeer aan elke bril. De bril die jij zometeen op je hoofd hebt is uniek, niemand op heel de wereld heeft dezelfde bril. Dat is een stuk beter dan al die plastic brillen voor 5 euro. Helaas zitten er ook nadelen aan de bouwstenen van dit optische hulpmiddel.

De meest vooraanstaande maker van deze brillen is het merk Shwood, wat zegt dat iedere bril die ze verkopen echt met de hand is gemaakt. Dit merk besteed veel tijd aan iedere zonnebril en zorgt ervoor dat ze ook allemaal uniek zijn. Een prachtig design krijg je hier ook nog eens bij, wat alles bij elkaar het vrij dure prijskaartje meer dan waard is.

Je weet nu dus precies wie de brillen fabriceren, maar nog niet hoe ze eruit zien. Een van hout gemaakte bril heeft bijna dezelfde vorm als een gewone bril, maar met meer gevoel voor design. Het prachtige hout wordt met mooie lijnen over de zonnebril geleid, waardoor de zonnebril er echt uit komt te zien als een stukje design voor op je hoofd. Op onze homepage kun je meer foto's van deze bril zien!