Appt

Houten zonnebril style

Wil je weten wat voor zonnebril je dit jaar moet kopen om er bij te horen? Lees op deze pagina alles over wooden sunglasses en zonnebrillen in 2013.Klik hier om een officiële Shwood zonnebril te kopen!

Style, houten zonnebril


Geschreven door Liam Tjoa
Appt

Style is een zeer belangrijk aspect bij de fabrikanten van wooden sunglasses. De druk ligt dus zeker niet alleen op HOUTbaarheid en gebruiksgemak, maar ook op de style van de brillen. De style van de brillen is essentieel, maar even kijken wat zo'n bril nou precies is, dat kun je zien op deze paginaWooden sunglasses, met de hand gemaakt


Wooden sunglasses worden over het algemeen met de hand gemaakt, wat tot gevolg heeft dat iedere bril er een beetje anders uitziet. Het hout wordt met de hand uitgesneden en gevormd, wat een zeer authentiek effect geeft. Ook worden de wooden sunglasses tot in het kleinste detail gladgeschuurd. Je hoeft je dus zeker niet druk te maken over het krijgen van splinters door het dragen van wooden sunglasses.Zonnebril of ring?


Een volgend belangrijk aspect van de styling van de wooden sunglasses is dat je de ringen van het hout nog blijft zien. Zo ziet elke zonnebril eruit alsof het zo uit een boom is gehaald. Ook zorgt dit ervoor dat geen van de brillen op elkaar lijken. Er zijn allerlei verschillende modellen beschikbaar waarin de houten brillen te verkrijgen zijn. Zo heb je het erg vertrouwde pilotenmodel waarmee je er altijd ontzettend cool uit zal zien. Iedereen zal naar je omkijken als je zo’n bril op je hoofd aan het dragen bent. Andere modellen zijn bijvoorbeeld de klassiek gevormde Cat eye. Alle vrouwen zullen wel bekend zijn met dit model en dus zal iedereen er wel eentje willen hebben. Je hebt natuurlijk ook nog het ronde bril model, maar dit zal alleen opa’s en échte hipsters aanspreken omdat het er vrij oud- en houtbollig uitziet. Andere nadelen van de bril vind je hier. Toch geeft het houten design zelfs deze brillen een mooi en gestyled uiterlijk.Conclusie

Dit alles zorgt ervoor dat de style van de wooden sunglasses ongeloofelijk goed is. Mensen zullen deze soort bril nog voor een hele lange tijd blijven dragen, en altijd zullen deze mensen eruit zien alsof ze een goed gevoel voor syle hebben. Iedereen met een bril van deze soort zal worden nagekeken en worden bewondert, enkel en alleen omdat ze zich zo’n prachtige bril kunnen veroorloven. Wil je meer weten over wat andere denken over deze bril? Klik dan hier.