Appt

Nadelen van de houten zonnebril

Helaas hebben ook wooden sunglasses nadelen. De meeste nadelen zijn echter alleen geldig bij de goedkopere houten zonnebrillen. De échte kwaliteitsbrillen hebben geen last van deze kwaaltjes zoals het krimpen van het hout of slechte glazen.Klik hier om een officiële Shwood kwaliteitszonnebril te kopen!

Nadelen wooden sunglasses:


Geschreven door Tom A.
Appt

Nadelen zijn er natuurlijk ook een paar. Het zijn er echter maar zeer weinig en ze wegen waarschijnlijk ook niet op tegen de voordelen van het kopen van zo’n zonnebril die gemaakt is van hout. Voordat je dit gaat lezen kun je beter iets lezen over de houten zonnebril, de informatie kun je het best vinden op deze pagina

Een van de houten zonnebril nadelen is toch wel de prijs. Die is namelijk over het algemeen genomen zeer hoog. De echte kwaliteit houten zonnebrillen kunnen je wel rond de 200 euro kosten. Hier krijg je dan wel een hoop kwaliteit en design voor terug, lees hier meer over de style van de bril. De brillen worden met de hand gemaakt en zien er natuurlijk prachtig uit. Toch moet je je dan afvragen of je zoveel geld wel over hebt voor het hebben van een zonnebril die is gemaakt van hout..

De laatste van de nadelen is dat ze nogal opvallen. Nog niet iedereen is gewend aan het idee dat je een zonnebril gemaakt van een boom kan dragen. Dit heeft tot gevolg dat je, zeker in de beginfase van de hype, je weleens raar kan worden aangekeken omdat je een uitgesneden boom op je hoofd hebt. Toch zal dit nadeel na een tijdje gemakkelijk wegvallen, omdat er is voorspelt door vele modespecialisten dat de wooden sunglasses straks door bijna iedereen zal worden gedragen. Zo hebben we alle zonnebril nadelen wel gehad. Nu kun je je goed afvragen of je het ervoor over hebt om een houten bril te gaan kopen.